Älskar du dans? Är du nyfiken på nya dansstilar och vill lära dig mer om dessa stilar? Har du barn och vill ge dem möjligheten att uttrycka sig genom sin kropp? Då är detta hemsidan för dig! Här finns det samlat en rad olika artiklar om allt som pågår inom dansens värld. Här finns det förklaringar gällande olika dansstilar, vad man måste tänka på när man utför en viss dansstil eller vart dansen faktiskt ursprungligen kommer ifrån. Här finns information samlad om latinamerikanska danser, hur de uppkommit och vad man skall tänka på när man dansar.

Är du intresserad av mer rytmiska stilar? Eller varför inte en dansstil som inte är så traditionell, men utan tvekan kommer få dig att skaka loss med hela kroppen? Bollywood dans, krumping eller varför inte Afro Power Dance kommer garanterat få vilken dansare som helst att vilja röra på sig. Hela världen erbjuder en rad olika typer av danser och via vår hemsida kan du få inspiration och information för att kunna hitta den stil som passar dig bäst. Hos oss är syftet att man skall kunna finna ett sätt att uttrycka sig på via dansen, kunna känna glädje och energi genom att röra på sig.

Dans finns till för alla! Man behöver inte vara ung för att hitta en ny dansstil att ta sig an. Dans passar barn, ungdomar, vuxna och äldre – man som kvinna. Allt som behövs är vilja! Är du redo för att finna din nya dansstil som garanterat kommer väcka många känslor inom din kropp? Välkommen till oss!